De grootste vogelspeciaalzaak uit de regio! EnjoyParrots

Kwekerij

Onze kwekerij en winkel zijn puur uit hobby en liefde voor de vogels ontstaan. 


Lees verder

Kooien

EnjoyParrots levert u alle soorten kooien voor Papegaaien, Kaketoes, Ara's, Parkieten, Agaporniden en alle andere vogelsoorten die u maar kunt bedenken.
Lees verder

Overige vogelbenodigdheden

EnjoyParrots levert u alle soorten toebehoren voor Papegaaien, Kaketoes, Ara's, Parkieten, Agaporniden en alle andere vogelsoorten  die u maar kunt bedenken.
Lees verder
EnjoyParrots | Sionsweg 70 | 2286 KN Rijswijk | Tel: 06-11161865 | Tel: 015-2144995 | E-mail: parrotsbv@gmail.com

Kwekerij

Onze kwekerij en winkel zijn puur uit hobby en liefde voor de vogels ontstaan. Dat is ook de eerste indruk die wij bij u willen opwekken wanneer u bij ons binnen stapt. De vogels zijn vrolijk, lief en zien er gezond en vitaal uit. De kooien en  zijn voorzien van goede kwalitatieve spullen. Zo gebruiken wij dure kwalitatief goede takken van echte appel- en wilgenbomen voor de vogels om op te knagen en op te zitten. De vogels krijgen perfect voer helemaal uitgebalanceerd naar hun behoefte.

Voor een goede en gezonde kweek is het ouderkoppel het belangrijkst. Bij veel vogelkwekerijen worden vogels zomaar ondoordacht bij elkaar gezet. Wij verzorgen een professionele en optimale sortering.
 
Wij hebben in der loop der jaren algemene kennis opgedaan over het kweken van verschillende vogelsoorten. Wij adviseren een soort dat past bij het verwachtingspatroon van u. Bijvoorbeeld: u neemt een koppel Rose Kaketoes en u houdt deze vogels binnen. Wij hadden u kunnen vertellen dat Rose Kaketoes het alleen maar goed doen in ruime kooien met een vlucht naar buiten waar de vogels kunnen vliegen. Goede informatie en voorlichting is ons advies.Als u weet welke soort, dan is de volgende vraag: Koopt u jonge vogels, begint u met een bewezen koppel of wilt u er één en straks een tweede. Een bewezen koppel is een koppel wat al een tijdje bij elkaar zit en al jonge vogeltjes heeft gehad. Alles heeft voor- en nadelen. Bij jonge vogels is de acceptatie van elkaar het hoogst en bijna succes gegarandeerd, maar kan het soms jaren duren alvorens de vogels geslachtsrijp en tot broeden overgaan. Een bewezen koppel is vaak duur, en er wordt vaak gezegd dat het een bewezen koppel is, terwijl dit niet zo is. Bij ons is een bewezen koppel nooit duur en daarbij kunt u van ons een bewezen koppel garantie krijgen. Met name de grotere papegaaien zoals de edel papegaai staan er voor bekend dat het soms erg moeilijk is. Niet klikkende partners kunnen elkaar soms behoorlijk verwonden.
 
Nadat u zich door ons heeft laten adviseren, kunt u op zoek naar een goed koppel van vogels. Zeker als u net begint, neem geen vogels die niet strak in de veren zitten, bol zitten of zichzelf verwonden door het vliegen tegen de tralies.
De meeste koppels gaan pas tot broeden over als de omstandigheden allemaal optimaal zijn. Wij zorgen ten aller tijden voor optimale en professionele omstandigheden. Dus een goed klikkend kweekkoppel, goede voeding, goede ruimte en een goed broedhok.
 
Een goede kweker is niet iemand die veel vogels bezit, maar iemand die kwalitatief goede vogels heeft, ongeacht het aantal. Wij bezitten niet alleen de meeste vogels van heel Nederland. Wij mogen ook zeggen dat wij de kwalitatief hoogwaardigste vogels in ons bezit hebben. En dat met goede resultaten

 

4-Animals Kwekerij4-Animals Kwekerij4-Animals Kwekerij